Teljes lemezmegmunkáló arzenál Hannoverben
Bevált technológiákkal és világújdonságokkal egyaránt készül az AMADA az EuroBLECH 2022 kiállításra.

 

A japán lemezspecialista óriáscég hagyományosan a lemezipar legnagyobb nemzetközi eseményére időzíti az aktuális fejlesztések bejelentését. 2018-ban az ENSIS fiber lézer technológia új generációja és a V-factory okosgyár koncepció keltett hullámokat a fémiparban. Október 25-ig rövid a visszaszámlálás; hamarosan lehull a lepel az idei újdonságokról. Legyen személyes tanúja a sebességi, energiahatékonysági és minőségi határok újbóli feszegetésének!

Az AMADA idén még tovább lép és minden kiállított gép továbbfejlesztést, vagy teljesen új fejlesztést jelent majd, különös tekintettel a fenntartható és energiahatékony működésre. Egy olyan időszakban, amikor az energiaköltségek magasabbak, mint valaha, versenyelőnyt jelent az energiatakarékos gépek használata. Az AMADA ökotermékként fejlesztett fiber lézervágó gépeit, elektromos lyukasztógépeit, élhajlítóit és automatizálási rendszereit magas termelékenységre és alacsony energiafelhasználásra tervezték.

EuroBLECH 2022 nemzetközi lemezmegmunkáló szakkiállítás

Hannoveri Kiállítási Központ, 2022. október 25-28.

12. csarnok, D06/F06. stand

 

 

Termelékenység a legmagasabb szinten

Lézervágás és automatizálás

Minden lemezmegmunkáló cég ugyanarról álmodik: hatékony, rugalmas gyártási folyamatok, alacsony energiafelhasználás és a képzett munkaerő hiányát nagymértékben ellensúlyozó automatizált rendszerek. A fémlemezek lézeres vágása terén az AMADA az alábbi gépeket vonultatja fel Hannoverben ezek eléréséhez:

 • AMADA VENTIS 4kW fiber lézergép, ASF II Twin raktárrendszerrel és TK-EU alkatrészkiszedő rendszerrel;
 • AMADA VENTIS AJ 6kW fiber lézergép;
 • AMADA REGIUS AJ 12kW fiber lézergép;
 • AMADA EML AJ fiber lézer-stanc kombigép ASR PR automatizálással;
 • AMADA ENSIS AJ 9kW Rotary Index lézergép csőforgató egységgel;
 • AMADA FLW AJ ENSIS 6kW fiber lézerhegesztő cella;

Élhajlítás és automatizálás

Alacsonyan kell tartani a gyártási költségeket anélkül, hogy a minőség hátrányt szenvedne? Látogasson el Hannoverbe és ha már ott van, ne érje be ennyivel! A formák, méretek és darabszámok növekvő változatossága ugyanis egyre nagyobb rugalmasságot kíván.

Az AMADA a nagy pontosságú, automata bombírozással rendelkező HRB sorozatot ajánlja ehhez, amit precizitás, sokoldalúság és egyszerű használat jellemez:

 • AMADA HRB 1003 élhajlítógép automata bombírozással;
 • AMADA HRB 1003 ATC élhajlítógép automata szerszámcserélővel.

 

Szoftveres támogatás

Sok lemezmegmunkáló cég azonnal új gépet vásárol, amint növekszik a feladatok mennyisége. Egy új gép ugyan kétségkívül hasznos, a szállítási idő azonban hosszú lehet, a versenyelőnyt pedig végső soron a termelékenység és a gépkihasználtság határozza meg.

Az AMADA saját fejlesztésű, VPSS 3i szoftvercsomagja pontosan erre kínál megoldást. A rugalmas és intuitív VPSS (Virtual Prototype Simulation System = Virtuális Prototípus Szimulációs Rendszer) egy olyan rendszer, amellyel magas gyártási minőség, alacsonyabb üzemeltetési költségek, kevesebb hulladék, nagyobb precizitás és rugalmasság érhető el. Az EuroBLECH kiállításon bemutatott szoftverek:

 • AMADA VPSS3i Suite szoftver;
 • AMADA Order Management új felhőalapú platform, amelyet az ERP-rendszerek és az AMADA ökoszisztéma összekapcsolására terveztek.

 

 

IoT szerviz

Az AMADA IoT megoldásával az egymásra épülő technológiák termelési szinkronizálása, valami a gyártás során fellépő problémák kezelése jóval hatékonyabban valósítható meg. Az AMADA IoT egy intelligens adatgyűjtő és vezérlő technológia egyben, ami képes az automatizált gyártócellák működésének optimalizálására. A kiállításon látható lesz:

 • teljeskörű AMADA IoT rendszer.

 

 

Több technológiai újdonság, fejlesztés és úttörő megoldás mellett az idei EuroBLECH sem nélkülözi majd az AMADA világpremiert!

Legyen Ön az, aki elsőként értesül a legújabb lemeztechnológiai újdonságokról és élőben is láthatja a technológiai újdonságokat! Igényeljen ingyenes belépőjegyet még ma és nézze végig magyar szakértők segítségével a lemezipar új fejlesztéseit!

 

 

https://epl.hu/euroblech-2022/

Tel: +36 70 605 5545

E-mail: office@epl.hu

A mai munkásszállók nem egyenlőek a szocialista szállásokkal
Rengeteg tévhit kering a köztudatban a munkásszállók kapcsán, köszönhetően a szocializmusban tapasztaltaknak és a munkásszállóként használt épületállomány elavultságának. Ma azonban egészen mást jelent már egy dolgozói szállás.
Jöhetnek a büntetővámok a kínai elektromosautó-gyártókra
Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba.
Így is kiválthatók a műanyag csomagolóanyagok
A fenntartható csomagolási megoldásokat szolgáltató vállalat vevőivel szoros együttműködésben túlszárnyalja fenntarthatósági célkitűzését.
A PTC Mathcad Prime 10 újdonságai
Ismerje meg a PTC Mathcad Prime 10 új funkcióit és fejlesztéseit!
Fenntarthatóság a megmunkálásban
Az ipar szinte minden területén egyre fontosabbak a fenntarthatósági szempontok érvényesítése, különösen a gyártási folyamatokban. Ugyanakkor fontos, hogy ne szűken egy termékre koncentráljunk, hanem vegyük figyelembe a környezetet is, a termék életciklusát és a teljes folyamatot, amelybe a termék beépül.