Kontron Szerszámgyártás Akadémia
A Kontron meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a “Szerszámgyártás Akadémia” c. rendezvényére.

 

A német ipar gyengélkedése szűkíti a piaci lehetőségeket és ilyen körülmények között csak a maximálisan automatizált szoftverekkel és folyamatokkal dolgozó szerszámtervezők és -gyártók tudják megőrizni, vagy erősíteni piaci pozíciójukat. Rendezvényünkön olyan tervezési, szimulációs, gyártási és gyártás ütemezési automatizmusokat és eszközöket fogunk bemutatni, amivel a felhasználók egyértelmű versenyelőnyre tehetnek szert. Nem pár százaléknyi előnyökről beszélünk!

 

Jöjjön el, ismerje meg a termelékenység új szintjét!
 
Időpont: 2024. április 16. kedd 8:00-14:20
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel.
 
Részletes program, regisztráció >>
 

 

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • műszaki vezetőket, szerszámüzem vezetőket, szerszám tervezéssel vagy gyártással foglalkozó mérnököket, gyártási folyamatmérnököket
  • műszaki oktatási intézmények szerszámtervezést, gyártást oktató tanárait

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött.

 

 

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!
Megérkezett a Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziója, amely az eddiginél nagyobb áttekinthetőséget biztosít a gyártás tervezéséhez és optimalizálásához. A felhasználók könnyebben átlátható módon végezhetnek el többet, különösen a nagyobb gyártási és integrációs projektek esetében.
Veszélyben a kulcsfontosságú nyersanyagok
A nettó nulla kibocsátású energiára való átálláshoz nélkülözhetetlen kritikus ásványok több mint 70%-át veszélyezteti az éghajlatváltozás – áll a PwC kilenc fontos nyersanyagot vizsgáló, éghajlati kockázatokról szóló jelentésében.
Újabb Schaeffler-megbízást teljesített a Siemens
A szombathelyi gyár több mint ötmilliárd forintos bővítését segítették épületautomatikai és energiaelosztási rendszerekkel.
Kettős fordulatszámú kompresszor, a legújabb innováció az Atlas Copcótól
Mindeddig állandó fordulatszámú és változó fordulatszámú (VSD) csavarkompresszorok közül lehetett választani. Az első típus a legkedvezőbb áron megvásárolható, a másik üzemeltetése azonban költséghatékonyabb. Mi lenne, ha létezne egy harmadik opció is?
Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy nincs felkészülve
Egy technológiai forradalomhoz nagyjából tíz év alatt tud alkalmazkodni a társadalom | Két különösen aktuális témáról beszélgettek neves és elismert hazai szakemberek a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán.