Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.

 

„A kiesztergálófejek pontos beállításához általában szakképzett gépkezelőre van szükség” – mondta Kavita Dandge, a Seco termékmenedzsere. „Ha a szakképzett munkaerő hiányával küzdő cégek a digitális axiális kiesztergálófejek elfordítható digitális kijelzőjét használják, bármilyen képzettségű gépkezelő képes hiba nélkül elvégezni a beállításokat.”

Gyors és egyszerű beállítás a Seco digitális kiesztergálófejjel

A vágóél elmozdulása kritikus fontosságú a kiesztergálási pontosság szempontjából. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek egy digitális eszköz segítségével jelenítik meg a pontos elmozdulási értékeket a szerszámbeállítás során. Ez a széles kijelző az összes Seco digitális axiális kiesztergálófejjel működik, és elfordítható, hogy a gép belsejében is jól látható maradjon.

Digitális eszköz nélkül a kiesztergálófejek megfelelő előkészítéséhez apró, nehezen leolvasható eszközöket kell beállítani, ami rendkívül időigényes. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális fúrófejek egyszerű és gyors beállítást tesznek lehetővé, ezzel gyakorlatilag kiküszöbölve az emberi hibákat. A széles, könnyen leolvasható kijelző és a kényelmes vezérlőgombok révén a Seco digitális kiesztergálófeje lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, nagyobb hatékonyságot és termelékenységet eredményezve.

Szennyeződésmentes működtetés és egyszerű újratöltés

A kiemelkedő sokoldalúság jegyében a Seco digitális beállítóeszköze nem használ akkumulátorokat, USB-n keresztül tölthető, és mágnesekkel csatlakozik a kiesztergálófejekhez a kiváló illeszkedés érdekében. A cserélhető akkumulátorok kiváltásának köszönhetően kiküszöbölhető a kiesztergálófejek szennyeződése az akkumulátorcsere során. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek az akkumulátormentes, zárt kialakításuk révén kívül tartják a port és a hűtőfolyadékot, a digitális kijelző pedig egyetlen töltéssel akár 200 mérés elvégzésére is képes.

Különböző szerszámméretek és -csatlakozások sokoldalú támogatása

A Seco öt méretben kínálja a kiemelkedően sokoldalú Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejeket. Az átmérők megfelelnek a Seco analóg axiális szerszámkínálatában található termékeknek 2 mm-es átmérőtől kezdődően. A fejek 2 és 57 mm (0.078 és 2.24 hüvelyk) közötti külsőfelület-esztergálási átmérők, valamint 19 és 96 mm (0.75 és 3.78 hüvelyk) közötti beszúrási átmérőkhöz alkalmazhatók.

 

 

A Graflex, Seco-Capto és HSK-A63 csatlakozásokkal rendelkező kiesztergálófejek IT5 átmérőpontossággal és Ra 0,6 felületi minőséggel készítenek furatokat. Az Axiabore kiesztergálófejek 2 és 20 mm (0.078 és 0.78 hüvelyk) közötti simító kiesztergálási átmérőkhöz alkalmazhatók. A 6 és 108 mm (0.236 és 4.25 hüvelyk) közötti átmérőkhöz válassza az Axiabore Plus többfunkciós fejeket.

 

Termékfejlesztés a Creo modell-alapú definíció funkciójával
A Bosch a Creo modell-alapú definíció funkcióját használta a Bosch Go Professional csavarhúzó burkolatának létrehozásához.
A kánikula sem akadály az új csúcstöltőnek
Továbbfejlesztette töltési portfóliójának zászlóshajóját a Siemens. Az új, 400 kW teljesítményű készülék a 2021-ben piacra dobott SICHARGE töltőcsalád legújabb verziója.
A körforgásos gazdaság fejlesztései az adatközpontokat is elérte
Jelentős mértékben csökkenő szén-dioxid-kibocsátás, a berendezések élettartamának meghosszabbítása, fenntarthatóbb működés – többek között ezekkel az előnyökkel jár a Digital Realty párizsi adatközpontjában a Schneider Electrickel való együttműködés.
A BMW Group legnagyobb napelemparkja épül fel Debrecenben
Április 10-én egy több, mint 50 hektáros területen elterülő napelempark kialakítására vonatkozó szerződést írtak alá a BMW Manufacturing Hungary Kft. és az E.ON Hungária Csoport képviselői.
Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.