Ha szeptember vége, akkor Electrosub!
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás - szeptember 28-30. között – élőben, a Lurdy házban, hasznos szakmai és üzleti programnak ígérkezik. A rendezvény az Ipar 4.0 jegyében zajlik.

 

A gazdaság újra indul, jelentős források állnak a cégek rendelkezésére, amit hatékonyan és hasznosan szeretnének felhasználni. Az Electrosubot felkereső szakembereknek lehetősége lesz arra, hogy egyszerre, egy helyen, több cég kínálatát feltérképezzék, a termékeket megnézzék, kipróbálják, az irányítási, gyártási rendszereket, különböző szolgáltatásokat első kézből, személyes tárgyalásokon keresztül megismerjék, a konferencia előadásait meghallgatva plusz ismeretekhez jussanak.

A magyar kiállítók mellett német, osztrák, olasz, kínai, bosnyák cégek is bemutatkoznak, köztük több nemzetközileg is jegyzett jelentős cég. Az Electrosub szponzorjai, az Endrich Bauelemnete GmbH, az M2Mcom, a SIMcom, az Redel Elektronika Kft. a LEMO képviseltében, a Vitec Power GmbH, az LLP Group, a KardexRemstar, a Gestlabs srl., az OnRobot Hungary Kft. nemcsak kiállítanak, de aktívan részt vesznek a konferencia programban is.

 

Illusztrációnk a 2019. évi konferencián és kiállításon készült (Fotó: Electrosub)

 

A prezentációk neves hazai és külföldi szakemberek előadásában hangzanak el, az elektronika, az automatizáció, a digitális transzformáció, az AI, az IoT megoldások témaköreit érintve aktuális, naprakész és friss információkkal szolgálnak. A digitális átalakulás a fejlődés zálogjává vált, amit ma már nemcsak a nagy és multinacionális cégek követnek, de a kis és közepes vállalkozások is felismertek, a pandémia okozta változások ennek szükségességére még inkább rávilágítottak. A fejlődés iránya egyértelmű, de még sok a kérdés és a bizonytalanság, merre, hogyan és melyik partner útmutatása szerint induljanak el, kinek a szolgáltatásait vegyék igénybe.

Az Electrosub választ ad a jelen kihívásaira és választ ad a szakemberek kérdéseire.

A rendezvény szlogenje és filozófiája – szakemberek és megoldások szemtől szembe – még soha nem volt ennyire aktuális. Az idei év újdonsága, hogy a belépő a kiállítás megtekintésre és a konferencia előadásaira egyaránt érvényes. Ingyenes belépőért a honlapon lehet regisztrálni. www.electrosub.com

A honlapon egyben a konferencia programról is, az előadások témájáról, tartalmáról is tájékozódhatnak az érdeklődők. Az esemény helyszíne, a Lurdy ház, ismert rendezvényhelyszín, megközelítése mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival egyszerű, parkolni a létesítmény mögött, annak közvetlen közelében díjmentesen lehetséges. Napi nyitvatartás 9-16 óráig.

Az Electrosub Önt is várja! Találkozzunk szeptember végen a Lurdy Házban!

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.