Electrosub, őszre halasztva
Tekintettel a járványügyi helyzet rosszabbodására, az ezáltal kialakult bizonytalanságra és az egészségügyi kockázatra, az eredetileg jövő áprilisra tervezett Electrosub Konferencia és Kiállítás megrendezését őszre halasztják. Az eddigi visszajelzések érvényben maradnak.

 

A halasztást a szervezők azért tartják szükségesnek, mert valamennyi partnerük és vendégük részére biztonságos körülményeket és a megszokott színvonalat szeretnének biztosítani. Az őszi rendezést illetően bizakodók és továbbra is elkötelezettek egy hasznos és hatékony szakmai és üzleti fórum szervezésében az elektronikai ipar és az Ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplői és potenciális partnerei számára, amire továbbra is nagy igény mutatkozik.

Az új időpontról és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb fontos információkról az Electrosub honlapján www.electrosub.com lehet majd tájékozódni, amin keresztül közvetlen kapcsolatfelvételre is lehetőség van. Az Electrosub szervező team minden régi partnerének és az újonnan érdeklődőknek egészségük megőrzését, hatékony járvány kezelést, és zökkenőmentes üzleti tevékenységet kíván.

 

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.