Electrosub - nice to connect you
Az idén szeptember 28-30. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Electrosub Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat.

 

Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum reagál a piac kihívásaira. Az esemény az Ipar 4.0 jegyébe zajlik, az alapprofilhoz új témacsoportok – digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, IoT megoldások – is csatlakoznakA jelentkezések beindultak, az Endrich GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként lesz jelen. Új partnerként csatlakozott, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, és a SIMCom. Eddig kiállítóként regisztrált többek között a Prodosoft Kft., a Riel Elektronikai Kft., a Gémosz Kft., az e-Com Informatikai Zrt., az Eurosolid Zrt., és a Z Elektronika Kft.

A cégek részvételi döntését segíti, hogy a szervezők, a jelenlegi helyzethez teljes mértékben alkalmazkodó, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat ajánlanak. Ennek megfelelően a jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent. Június 30-ig csak a regisztrációs díj esedékes, továbbá amennyiben a rendezvény fizikai rendezése nem jöhetne létre, minden befizetett díj teljes mértékben visszatérítésre kerül.

 

 

A megjelenés megszervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsrakész standot kapnak, így sokkal jobban tudnak standjuk tartalmára, üzleti ajánlataik előkészítésére koncentrálni. A részvétel helydíjjal, standdal, full szervizzel már nettó 390 ezer Ft-tól lehetséges. Bővebb információ a honlapon.

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de már meg van a fegyverünk a járvány ellen. Az oltások nagy ütemben haladnak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A gazdaság újraindítását számos kedvező vagy akár vissza nem térítendő támogatás is segíti majd, aminek felhasználására és lehívására az Electrosub kiállítói első kézből személyes tárgyalások és érvelések mellett mutathatják be kínálatukat. Nincs idő a kivárásra, aki hamarabb tud potenciális vevőivel találkozni, az a folyamat nyertese lesz!

A rendezvény szlogenje, "Szakemberek és megoldások szemtől szembe"  még soha nem volt ennyire aktuális. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat. Aki szeretne a gazdaság újranyitásának aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az Electrosubhoz csatlakozni.

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.