Electrosub Konferencia és Kiállítás, fizikai, offline rendezésben
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás, szeptember 28-30. között ez eredeti terveknek megfelelően élő, offline rendezésben várja kiállítóit és látogatóit a Lurdy ház rendezvényközpontjában.

 

A május 23-án életbe lépett rendelkezések értelmében újra lehet üzleti rendezvényeket szervezni. Mennyiségi korlátozás nincs, az egyetlen elvárás a védettségi igazolvány, amivel az Electrosub által célzott üzleti körök munkatársai meghatározó és kiemelkedő arányban rendelkeznek.

Hosszú idő után ez lesz az első olyan üzleti esemény, ami lehetővé teszi a személyes találkozásokat, amit a piaci szereplők már nagyon várnak. Napirenden van a gazdaság újra indítása, kedvező hitel konstrukciók és támogatások állnak rendelkezésre, beindulnak az eszközbeszerzések, fejlesztések. Az Electrosub jókor, jó időben teremt lehetőséget az üzleti tárgyalásokra, kapcsolatok építésére.

A rendezvény az Ipar 4.0 jegyében szerveződik megszólítva az elektronikai ipar mellett az automatizáció, a digitális transzformáció, az AI, az IoT megoldásokat kínáló területeket is. A kiállításhoz konferencia kapcsolódik neves szakemberek közreműködésével.

Néhány csemege, előzetes a konferencia programból:

  • Bemutatásra kerül egy teljes mértékben magyar fejlesztésű E-IoT ökoszisztéma rendszer. 
  • Választ kapunk arra, hogy hogyan váltsunk könnyen régi 2G/3G technológiáról modern LTE vagy LPWA megoldásokra. 
  • Mik az ideális működési feltételek az elektromágneses sugárzók számára a vezeték nélküli alkalmazásokban. stb.

Szakemberek és megoldások szemtől szembe

Az Electrosub az elektronikai és az Ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplőinek kiváló üzleti lehetőséget kínál, továbbá új, naprakész szakmai ismeretekkel szolgál. Használják ki ezeket az előnyöket, találkozzon partnereivel Ön is az Electrosub-on!

Kiállítási információkért lépjen kapcsolatba a szervezőkkel!

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.