Electrosub - április 30-ig tart a kedvezményes jelentkezés!
Az idén szeptember 28-30-a között harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Electrosub Konferencia és Kiállítás, az elektronikai ipar legrangosabb üzleti és szakmai fóruma.

 

Az idei év újdonsága, hogy a kiállítás tematikája kiegészül a digitális transzformáció és a mesterséges intelligencia témakörökkel, az esemény az ipar 4.0 jegyében zajlik. A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként csatlakozik az Electrosubhoz.

Új partnerként jelentkezett, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, SIMCom. Érdemes a részvételt már most megfontolni, mert jelenleg még április 30-ig, kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben. A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent, egyrészt a fizetési feltételek rendkívül rugalmasan alkalmazkodnak a körülményekhez, másrészt minden befizetett díj – a fizikai rendezés esetleges meghiúsulása esetén – teljes mértékben visszafizetésre kerül.

(Részvételi feltételek: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/)

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de az oltások már beindultak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat, amelyre lehetőséget, minden bizonnyal, az Electrosub az elsők között kínál majd. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásának aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az Electrosubhoz csatlakozni.

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.