Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
 
Az esemény kínálatában az elektronika, elektrotechnika, digitális transzformáció, AI, IoT, robottechnika és az automatizálás is megjelenik, megoldásokat kínálva a fenntarthatóságra és a fejlődésre. Ma már a versenyképes vállalkozás fenntartásához, működéséhez, fejlődéséhez Ipar4.0 technológiák alkalmazására van szükség. Emellett az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív termékek és technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is.
 
A második félévben, október 9-10. között megrendezésre kerülő Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál ezen technológiák, eszközök, szolgáltatások, rendszerek bemutatkozásához és megismeréséhez, a kereslet és kínálat találkozásához. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait több száz szakmai látogatónak. A regisztrációs adatok alapján 80 %-uk első számú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéshozatalában!
 
 

 

 

Legyen Ön is szponzorunk/kiállítónk!

Csomagajánlatok, rugalmas fizetési feltételek. Megjelenés full szervizzel már

nettó 410.000 Ft + ÁFA díjtól!

(regisztrációs díj, helydíj, stand, árambekötés)

A helyszín szoftverek, kisebb méretű termékek mellett, robotok, gépek bemutatására is alkalmas. Teherlift rendelkezésre áll, az árambekötés igény szerint biztosított.

 

 

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!
Megérkezett a Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziója, amely az eddiginél nagyobb áttekinthetőséget biztosít a gyártás tervezéséhez és optimalizálásához. A felhasználók könnyebben átlátható módon végezhetnek el többet, különösen a nagyobb gyártási és integrációs projektek esetében.
Veszélyben a kulcsfontosságú nyersanyagok
A nettó nulla kibocsátású energiára való átálláshoz nélkülözhetetlen kritikus ásványok több mint 70%-át veszélyezteti az éghajlatváltozás – áll a PwC kilenc fontos nyersanyagot vizsgáló, éghajlati kockázatokról szóló jelentésében.
Újabb Schaeffler-megbízást teljesített a Siemens
A szombathelyi gyár több mint ötmilliárd forintos bővítését segítették épületautomatikai és energiaelosztási rendszerekkel.
Kettős fordulatszámú kompresszor, a legújabb innováció az Atlas Copcótól
Mindeddig állandó fordulatszámú és változó fordulatszámú (VSD) csavarkompresszorok közül lehetett választani. Az első típus a legkedvezőbb áron megvásárolható, a másik üzemeltetése azonban költséghatékonyabb. Mi lenne, ha létezne egy harmadik opció is?
Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy nincs felkészülve
Egy technológiai forradalomhoz nagyjából tíz év alatt tud alkalmazkodni a társadalom | Két különösen aktuális témáról beszélgettek neves és elismert hazai szakemberek a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán.