Az Electrosub hasznos információkat nyújt beszerzési döntéseihez
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 28. és 30. között a Lurdy Házban. Az élő esemény hosszú idő után teremt ismét lehetőséget a piaci szereplőknek a személyes találkozásokra.

 

Különösen hasznos ez a gazdaság újraindításnak szakaszában, amikor a cégek fejlesztéseik finanszírozására támogatásokhoz, kedvezményes hitelekhez jutnak. Az Electrosubon egyszerre több külföldi és magyar cég kínálatát térképezhetik fel a kiállításhoz kapcsolódó konferencián pedig hasznos ismeretekhez, információkhoz juthatnak.

A rendezvényen szponzor/kiállítóként lesz jelen az Endrich Bauelemente GmbH. német, az M2M com és SIMcom kínai székhelyű világcég, a Redel Elektronika, a most 75 éves fennállását ünneplő LEMO magyar leányvállalata és gyártóközpontja, az LLP Group,  a Vitec Power GmbH osztrák cég,  a Gestlabs srl. olasz vállalat, a Kardex-Remstar és az OnRobot.

 

 

A kiállításra korlátozott számban még lehet területet foglalni, a látogatói regisztráció július végén indul.

Akik regisztrálnak díjmentes meghívót kapnak, ami egyben konferencia belépő is.

https://electrosub.com/erdeklodom/

A konferencia előadások is sok újdonsággal, érdekeséggel szolgálnak, néhány cím a már előjegyzett prezentációk közül:

 • Magyar fejlesztésű IoT miniszámítógép és a köré épített E-IoT infrastruktúra
 • Hogyan váltsunk könnyen régi 2G/3G technológáról LTE vagy LPWA   megoldásokra?                                                                                                  avagy: Kompatibilis dizájn ötletek SIMCom IoT modulokkal
 • Antenna választás az IoT projektemhez.
  avagy:   Kézzelfogható és megfoghatatlan tényezők az ideális működési feltételek eléréséhez az elektromágneses sugárzók számára vezeték nélküli alkalmazásokban
 • Tökéletes platform SIM előfizetéseim menedzselésére?
  avagy:, Aktiválás, csomagváltás, riasztás, diagnosztika és riport gombnyomásra
 • Az elektronikai alkatrészek hiányának hatásai a kis és közepes beültető cégek életében
 • Photron gyorskamera vizuális jelentősége
 • Fanless Power Supplies – Benefits and Applications (Advanced Energy)

További információk: electrosub.com

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.