A Vitesco Technologies belép a független alkatrészkereskedelembe
A vállalat saját értékesítési csatornákat épít ki az általa gyártott pótalkatrészek disztribúciójára.

 

A vállalat hosszú távú célja, hogy az elektromos meghajtású járművekhez – a személygépkocsiktól a haszongépjárművekig – szükséges eredeti pótalkatrészeket és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat egyidejűleg biztosítsák a vásárlók számára. A meglévő széles termékportfólió alapján a mintegy 300 járműmodellhez gyártott prémium minőségű NOx-érzékelők értékesítése kezdődik meg első lépésként.

A NOx-érzékelők kulcsfontosságú alkatrészek, amelyek biztosítják, hogy a belső égésű motorok megfeleljenek az előírt szigorú károsanyag-kibocsátási határértékeknek. Ez megegyezik a vállalat stratégiájával, amelynek célja a szén-dioxid-mentes és tiszta mobilitásra való áttérés további előmozdítása.

 

 

„Ezt a stratégiát követjük, amikor arra törekszünk, hogy a piacon lévő belső égésű járművek a lehető legtisztábban és leghatékonyabban működjenek. Ennek a felelősségnek úgy teszünk eleget, hogy eredeti alkatrészgyártóként biztosítjuk a pótalkatrészek ellátását a független forgalmazókon keresztül” – mondta Gregory May, az alkatrészkereskedelemért felelős üzletág vezetője. A személygépkocsikhoz és haszongépjárművekhez gyártott több mint százmillió NOx-érzékelővel és sorozatgyártásban szerzett többéves tapasztalattal a Vitesco Technologies a világ egyik vezető gyártója ezen a területen.

Annak érdekében, hogy a Vitesco Technologies növelje a termékek elérhetőségét a független alkatrészforgalmazók piacán, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsa a vevői számára, a Christian Winkler GmbH & Co. vállalatcsoporttal közösen kezdi meg a NOx-érzékelők forgalmazását és értékesítését. A haszongépjármű-alkatrészek stuttgarti székhelyű specialistája 7 európai országban 42 telephellyel és 3 európai központi raktárral rendelkezik, ügyfelei számára így biztosítva a gyors elérhetőséget.

Az együttműködésnek köszönhetően a termékek már elérhetők a Winklernél. A Vitesco Technologies azt is tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban tovább bővíti eredeti pótalkatrész-kínálatát. A termékek elosztásának logisztikai hátterét a dortmundi új központi raktár biztosítja majd. A Winklerrel való együttműködés révén a pótalkatrészek disztribúciója új csatornával bővül, kiegészítve a termékek Continentalon keresztül történő jelenlegi forgalmazását.

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.