A PTC Mathcad Prime 10 újdonságai
Ismerje meg a PTC Mathcad Prime 10 új funkcióit és fejlesztéseit!

 

Használja ki a PTC Mathcad Prime 10-ben rejlő lehetőségeket, melynek alapját a fejlett, szkriptelhető vezérlők, a függvények és határozott integrálok megoldási algoritmusának választhatósága, valamint a speciális problémák gyorsabb és hatékonyabb megoldásához továbbfejlesztett többszálú számítás adja!

 

 

Emelje magasabb szintre a matematikai élményt a felhasználóbarát felületnek, az új használhatósági frissítéseknek, valamint a szimbolikus és numerikus motorok továbbfejlesztésének köszönhetően, amelyek egyszerűsítik a feladatokat és növelik a hatékonyságot. Frissítsen a PTC Mathcad Prime 10-re, és alakítsa át fontos számításainak kezelését!


 

A kerékpározás jövője
A kerékpározás az egyik legnépszerűbb és leginkább környezetbarát közlekedési forma, amely évről évre egyre több embert vonz.
Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez
Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy-két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo összefoglalójából.
Bevezetés a virtuális üzembe helyezésbe
A virtuális üzembe helyezés átalakítja a tervezési folyamatot azáltal, hogy számítógépes szimulációkat alkalmaz a gyártási rendszerek tesztelésére és optimalizálására, mielőtt azok fizikailag megépülnének.
Teherautók számára alkalmas töltőhálózat épül Európában
A nemzetközi E.ON Csoport és a MAN együttműködés értelmében a teherautótöltő-hálózathoz mintegy 170 helyszínen 400 töltőpont fog tartozni Európa-szerte. Az első helyszín idén nyílik meg – 2025 végéig mintegy 80 töltőpont készül el.
Kína autóipara: honnan jön, és hova tart?
Négy évtized elég volt ahhoz, hogy a semmiből a világ első számú autóipari nagyhatalmává emelkedjen Kína. Számaik kétségtelenül impozánsak, ám nem feltétlenül tükrözik, hogy mire is számíthatunk még a kínai autógyártóktól.