30 S&T év, 30% kedvezmény, 30 napig
Az S&T Ipari digitalizációs üzletága 30 éve áll az ipar szolgálatában. Ezt a jeles jubileumot emlékezetessé kívánja tenni az S&T. Növelje a teljesítményt, csökkentse a költségeit!

 

A cég olyan különleges lehetőséget kínál fel meglévő és új partnerei számára, ami 30 évente csak egyszer fordul elő. Az összes alábbi mérnöki szoftverből, poszt-processzorokból és oktatásokból 30%-os kedvezményt biztosít 30 napig, december 13-ig.

Növelje a teljesítményt, és csökkentse a költségeit!

A mostani turbulens időkben rendkívül fontos, hogy a cégek a lehető leghatékonyabb szoftver eszközökkel dolgozzanak, de emellett a költségekre is oda kell figyelniük. Az S&T jubileumi kedvezményei átvágják a gordiuszi csomót. Minden cég számára jelentős teljesítménynövelés érhető el az S&T high-tech szoftvereivel és szolgáltatásaival, és emellett jelentősen csökkenthetők a költségek is. Váltson most S&T technológiákra!

 

 

A 30% kedvezménnyel vásárolható szoftverek:

 • Creo már 92 € / hó díjtól. A Creo a műszaki kompromisszumok nélküli, de mégis elérhető árú 3D CAD/CAM/CAE termékfejlesztő rendszer, a 3D-s termékfejlesztés etalonja.
 • Onshape komplett CAD/CAE és PDM rendszer már 114 € / hó díjtól. Az Onshape elhozta a felhő alapú kollaboratív termékfejlesztés forradalmát.
 • Visual Components már 263 € / hó díjtól. 3D-s gyárszimuláció, robot programozás és PLC szimuláció egyetlen modern szoftverben. Ne költsön több szoftverre, ha mindezt egyben is megtalálhatja. 
 • SimSolid: forradalmian új hálómentes és CAD-független szimuláció konstruktőröknek.
 • Creo NC, Esprit, NCG CAM. Komplett CAD/CAM munkahely 3+2 tengelyes marással már 161 € / hó díjtól.
 • Moldex3D: élenjáró műanyag fröccs-szimulációs technológia

 

 

A 30% kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások:

Iparban bizonyított S&T által fejlesztett egyedi poszt-processzorok:

 • A legkorszerűbb szerszámgépekből akkor hozható ki a maximum, ha a fejlett CAM rendszer mellett magasan automatizált poszt-processzor is rendelkezésre áll.
 • Az S&T az évek során több, mint 250 egyedi poszt-processzort készített ügyfelei igényeire szabva.
 • Az S&T marók, esztergák, eszterga -megmunkálóközpontok, huzal-szikraforgácsoló gépek, vagy éppen svájci esztergák illesztését vállalja.

Professzionális S&T oktatások 

 • Az S&T immár 3 évtizede oktatja a mérnököket a CAD/CAM/CAE/PLM, gyár- és robotszimuláció területén, egyedülálló oktatási tapasztalattal.
 • Az S&T a PTC egyetlen Certified Training Partnere az országban, amely jogosult a PTC termékek (Creo, Windchill, Mathcad, Vuforia, Thingworx) oktatására. Az S&T PTC által kiképzett, és minősített oktatói jelentik a garanciát arra, hogy a vásárlók a legmagasabb nemzetközi standardoknak megfelelő oktatásban részesülhessenek.
 • Az oktatások történhetnek az S&T korszerű oktatóközpontjában személyesen, vagy a PTC, illetve az S&T távoktatási rendszerén keresztül.
 • Több ezer mérnök, tanár és egyetemi hallgató vett már részt S&T oktatásokon. Csatlakozzanak Önök is!

A részletes feltételeket az S&T egyedi árajánlatokban küldi meg az érdeklődők számára. 

További információ:

S&T Consulting Hungary Kft.

https://snt.hu/ipar40/jubileum-30/ 

BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY
At the BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together.
A BMW a jövőbe a dolgozóit is magával viszi
Gőzerővel halad a BMW Group Gyár Debrecen építése, ahol elsőként a keleti adatközpont épületét fogják átadni, várhatóan egy hónapon belül, ahova átadás után az informatikai részleg fog beköltözni.
Vajon új időszak kezdődik a termelő vállalatoknál is?
Már nem a nagy beruházásokkal érdemes keresni a rugalmasság megteremtésére és a költséghatékony működés fenntartására a megoldást.
Az önvezető autókról szóló iratokat kért be a Teslától az amerikai igazságügyi minisztérium
Az austini székhelyű cég ellen már több hatósági vizsgálat zajlik a vezetéssegítő rendszerek balesetveszélyességének gyanúja miatt.
Innovatív technológiával digitalizált szerszámtartók
A Zoller bemutatja a hatékony gyártási folyamat digitalizálása érdekében a chippel ellátott szerszámtartóit.