Új, nagy nevű szimulációs szolgáltató a magyar piacon
A SIMTEC, mint az ANSYS Kelet-európai Elite Certified Channel Partnere, 2001 óta kínálja a legszélesebb és legintegráltabb szimulációs szoftver és szolgáltatás portfóliót a régióban.

 

Alapítója és ügyvezetője, Dr. Ourania Faltsi, a FLUENT áramlási szimulációs szoftver eredeti fejlesztői csapatának tagja. A SIMTEC görögországi alapítása óta élen jár a számítógépes műszaki tervezés (CAE) és a mérnöki szimuláció bevezetésében Kelet-Európában.

2001-ben csupán néhány ipari vállalat használta a szimulációs eszközöket fejlesztési folyamataik támogatására. Egy termék virtuális prototípusának létrehozása és validálása túlzó luxusnak számított. Az utóbbi két évtizedben a SIMTEC mérnökei ezt a felfogást sikeresen alakították át napjaink szemléletévé, amelyben a szimulációs szoftverek alkalmazása megkerülhetetlen eszköze a tervezésnek és optimalizálásnak.

 

 

A SIMTEC Hungary napjaink legfejlettebb szimulációs megoldásait kínálja széles körben üzleti és tudományos ügyfelei számára. Magyarországi ügyfelek mellett számos nemzetközi nagyvállalat számára is nyújt mérnöki támogatást, mint a KUKA, AFRY Erőterv, Diehl, Land Rover, vagy a Knorr-Bremse. A SIMTEC Hungary, mint hivatalos ANSYS channel partner, tagja a SIMTEC európai hálózatának a Görögországban, Horvátországban és Szlovéniában működő irodákkal együttműködve.
 
A korábbi ANSYS partner, a CFD.HU utódjaként, a SIMTEC Hungary 19 éves múltra tekint vissza az innovatív ipari gyakorlat és kiváló ügyfél kiszolgálás terén a régióban. Ugyanígy az Elit Channel Partner címet viselő SIMTEC és a FLUIDCODES együtt több, mint 45 éve vannak jelen a szimulációs technológiában az áramlási (CFD)végeselemes (FEA)elektronikai és multifizikás szimulációk területén.

 

 

Napjainkban számos, Európában fejlesztett világszínvonalú termék jön létre a SIMTEC által szolgáltatott ANSYS szimulációk segítségével. ANSYS szimulációt használva a SIMTEC ügyfelei optimalizálhatják termékeiket és folyamataikat, jelentősen csökkenthetik költségeiket, előre kiküszöbölhetnek hibákat, megteremthetnek inspiráló, magas minőségű termékeket. Az ANSYS szoftverek kombinálják az áramlási, mechanikai, elektronikai/elektromágneses, valamint többfizikás szimulációkat a tervezői eszközökkel, lefedve így a vegyipari, építészeti, elektronikai vagy gépészmérnöki alkalmazási területek széles skáláját.

Mindezek felett a SIMTEC megoldást ajánl a következőkre:

  • Pre és Post Processing: Az ANSYS Spaceclaim az intelligens és hatékony háló generálásért, az  EnSight pedig a 3D vizualizációért.
  • High Performance Computing (HPC) a több magon futtatott szimulációkért nagy méretű, vagy összetett modellek esetére.
  • ANSYS Cloud: Fókuszáljon fő üzleti tevékenységére, és használja szükség esetén az ANSYS felhő alapú szolgáltatásait.
  • Akadémiai és Startup csomagjaink a kutatáshoz, oktatáshoz, StartUp kezdeményezésekhez.

A SIMTEC által nyújtott technikai támogatás az ügyfelek sikerének kulcseleme. Akár a mySIMTEC dedikált ügyfélportálon át, akár egyszerű e-mail vagy telefonhívás formájában leadott támogatási igény esetén a felhasználó mérnökök könnyen túljutnak az előttük álló technikai akadályokon, vagy segítséget kapnak aktuális szimulációs eseteikhez.

 

 

A Simtec minden évben számos tudásmegosztó eseményt is szervez online és személyes részvétellel. Ezen felül olyan konzultációs lehetőségek is vannak, amelyek csak a meglévő ügyfelek számára érhetők el. Ezeken az eseményeken a magyar ANSYS felhasználók közvetlenül konzultálhatnak a SIMTEC szakmérnökeivel annak érdekében, hogy maximálisan kihasználhassák a szimulációs technológia nyújtotta lehetőségeket.

Keressen minket:

Simtec Hungary

1054 Budapest, Széchenyi utca 1/a

Telefon: +36203574501

Kálmán Károly

Business Development Manager

kkalman@simtec.hu

 

Űrtechnológiai központ épül Martonvásáron
A Remred Kft. 10 milliárd forintos befektetésből felépülő technológiai központja komplett kisműholdak és az azokat működtető rendszerek gyártását, összeszerelését, integrációját és tesztelését végzik majd.
Egy megfogó, amely többre képes, mint gondolná
Az új PGL-plus-P egy rugalmas és robusztus megfogó, amelyet mindenekelőtt a megnövelt biztonsági szint emel a versenytársak fölé. A pneumatikus megfogó az első a világon, amelynek a biztonságos szorítóerő-fenntartó rendszere is tanúsított.
Így lehet sikeres a digitális átállás az iparvállalatoknál
Az ipari vállalkozások 94 százaléka szerint a digitális átalakulás nagy hatással lesz a működésükre a következő 2-3 évben, ugyanakkor 55 százalékuk még mindig csak részben felkészült a hatékony digitalizációra.
Új kiberbiztonsági megoldás ipari infrastruktúrák védelmére
Az ABB Ability Cyber Security Workplace (CSWP) megoldása úgy fokozza a kritikus ipari infrastruktúra védelmét, hogy az ABB-től és a harmadik féltől származó biztonsági megoldásokat egyetlen egyszerű, átfogó digitális platformba vonja össze.
Az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is akadályozza
A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat.