Tökéletességre emelt piezo technológia
Az EverSwitch Touch Metal technológia önálló piezoelektromos modulokon alapul, amelyek az egyes kapcsolók számtalan konfigurációjában elhelyezhetők, legyen szó egyedi kapcsolókról vagy többfunkciós kapcsoló panelekről.

 

A technológia a piezoelektromos hatást használja a teljesen zárt, a környezeti hatások számára áthatolhatatlan, -40 ° C és +125 ° C közötti hőmérsékleti tartományban is működő kezelőszervek megvalósítása érdekében. Ez a szabadalmaztatott, moduláris megközelítés kiküszöböli a csatlakozók érzékeny piezo kerámiához való forrasztását, robusztus 125-ös msec minimális kapcsoló zárást biztosít, ami jelentős javulás a mindössze 20 msec-es tipikus értékekhez képest. Az EverSwitch mozgó alkatrészektől mentes termékei végtelen ideig működnek a legszélsőségesebb körülmények között is, mivel a technológia a mozgási súrlódás, a nedvesség, a különböző szennyeződések, a vandalizmus vagy akár a jég hatását is teljes mértékben kiküszöböli.

Egyedi megoldások

Az EverSwitch Touch Metal technológia moduláris, sokoldalú és rugalmasan alkalmazható a legkülönbözőbb megoldásokban a luxus háztartási gépektől a veszélyes területen történő használatig. Tetszőleges egyedi kialakítás megvalósítható, kérjük keressen minket a részletekért!

Keypad

Az EverSwitch Touch Metal keypadjei már számos piaci szegmensben bizonyítottak a börtönöktől a kőolajfinomítókon át a tenger alatti oceanográfiai berendezésekig. A testreszabott gombsorok és keypadek a két gombos minimális megoldástól a több színűen nyomott különleges kialakítású nagyméretű billentyűzetig terjednek. A szabadalmaztatott technológia rendkívül gazdaságos prototípusokat és rövid gyártási folyamatokat tesz lehetővé.

Beléptető rendszer

Az EverSwitch beléptető keypadjai és proxy olvasói kompatibilisek a jól ismert beléptető rendszerekkel, melyekhez az alumínium Touch Metal technológia egyedülálló minőségű, robosztus, tartós kezelőfelületet biztosít. Valamennyi termék teljesen lezárt (IP69 minősítésű) szabadalmaztatott piezo kapcsolóelemeket és kapszulázott HID proxy olvasókat tartalmaz, 125 kHz vagy 13,56 MHz, iClass, DESFire és más protokollokat támogat.

Kapcsolók

Az EverSwitch Touch Metal kapcsolók segítséget nyújtanak a különleges kihívást jelentő HMI problémák megoldásában a legnehezebb környezeti feltételek között. Mozgó alkatrészek nélkül kiválóan használhatók kivételesen nagy kapcsolás szám vagy vandalizmus veszélye esetén, továbbá az időjárási és a hőmérsékleti szélsőségekkel szemben is ellenállóak. Rendelkezésre álló funkciók: Pillanatnyi (120 msec impulzus) – folyamatos (az áramkör zárva tartja amíg a kapcsolót lenyomva tartják, max 6 sec) – váltás (a kapcsoló helyzete minden aktiválásnál).

 

Alkalmazások
 
• Háztartási gépek • Kültéri automaták / kerékpártárolók / ATM • Üzemanyag és elektromos töltőállomások • Tejipar • Élelmiszer-feldolgozás, vendéglátóipar • Vegy- olaj- és gázipar • Parkolók és tömegközlekedés • Repülőtér / repülőgépipar • Vészjelzők • Egészségipar és tiszta szobák • Vasúti és tömegközlekedés
 

 

Premier a győri Audinál
Az Audi Hungaria megkezdte a mild-hibrid (MHEV, Mild Hybrid Electric Vehicles) hajtásláncú Q3 és Q3 Sportback modellek sorozatgyártását.
Mi kell az Y és Z generációnak
A teljesítmény alapú honoráriumnál vonzóbb a fix, kiszámítható alapbér, és meghatározó a közvetlen felettes vezetői stílusa is a 16-28 éves korosztály számára.
GigaDevice 32 bites RISK-V architektúrájú mikrokontroller
A GigaDevice GD32 sorozatú eszközeivel vezető szerepet tölt be Kína nagy teljesítményű, 32 bites, általános célú mikrokontroller-piacán, első kínai gyártóként kínálva Arm Cortex-M3, Cortex-M4 és Cortex-M23 MCU termékcsaládokat.
Német autóipar - borúra derű
Az autóipar termelésének jelentős csökkenése lefelé húzza a német gazdaságot, és az ágazat strukturális változása kedvezőtlenül hat a munkaerőpiacra - figyelmeztetett a müncheni ifo gazdaságkutató intézet.
Hiba volt lemondani a kötelező nyelvvizsgáról
Csak átmeneti intézkedésként tartja fenntarthatónak a felsőoktatási felvételihez előírt kötelező nyelvvizsga eltörléséről szóló kormányhatározatot az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ).