Tökéletességre emelt piezo technológia
Az EverSwitch Touch Metal technológia önálló piezoelektromos modulokon alapul, amelyek az egyes kapcsolók számtalan konfigurációjában elhelyezhetők, legyen szó egyedi kapcsolókról vagy többfunkciós kapcsoló panelekről.

 

A technológia a piezoelektromos hatást használja a teljesen zárt, a környezeti hatások számára áthatolhatatlan, -40 ° C és +125 ° C közötti hőmérsékleti tartományban is működő kezelőszervek megvalósítása érdekében. Ez a szabadalmaztatott, moduláris megközelítés kiküszöböli a csatlakozók érzékeny piezo kerámiához való forrasztását, robusztus 125-ös msec minimális kapcsoló zárást biztosít, ami jelentős javulás a mindössze 20 msec-es tipikus értékekhez képest. Az EverSwitch mozgó alkatrészektől mentes termékei végtelen ideig működnek a legszélsőségesebb körülmények között is, mivel a technológia a mozgási súrlódás, a nedvesség, a különböző szennyeződések, a vandalizmus vagy akár a jég hatását is teljes mértékben kiküszöböli.

Egyedi megoldások

Az EverSwitch Touch Metal technológia moduláris, sokoldalú és rugalmasan alkalmazható a legkülönbözőbb megoldásokban a luxus háztartási gépektől a veszélyes területen történő használatig. Tetszőleges egyedi kialakítás megvalósítható, kérjük keressen minket a részletekért!

Keypad

Az EverSwitch Touch Metal keypadjei már számos piaci szegmensben bizonyítottak a börtönöktől a kőolajfinomítókon át a tenger alatti oceanográfiai berendezésekig. A testreszabott gombsorok és keypadek a két gombos minimális megoldástól a több színűen nyomott különleges kialakítású nagyméretű billentyűzetig terjednek. A szabadalmaztatott technológia rendkívül gazdaságos prototípusokat és rövid gyártási folyamatokat tesz lehetővé.

Beléptető rendszer

Az EverSwitch beléptető keypadjai és proxy olvasói kompatibilisek a jól ismert beléptető rendszerekkel, melyekhez az alumínium Touch Metal technológia egyedülálló minőségű, robosztus, tartós kezelőfelületet biztosít. Valamennyi termék teljesen lezárt (IP69 minősítésű) szabadalmaztatott piezo kapcsolóelemeket és kapszulázott HID proxy olvasókat tartalmaz, 125 kHz vagy 13,56 MHz, iClass, DESFire és más protokollokat támogat.

Kapcsolók

Az EverSwitch Touch Metal kapcsolók segítséget nyújtanak a különleges kihívást jelentő HMI problémák megoldásában a legnehezebb környezeti feltételek között. Mozgó alkatrészek nélkül kiválóan használhatók kivételesen nagy kapcsolás szám vagy vandalizmus veszélye esetén, továbbá az időjárási és a hőmérsékleti szélsőségekkel szemben is ellenállóak. Rendelkezésre álló funkciók: Pillanatnyi (120 msec impulzus) – folyamatos (az áramkör zárva tartja amíg a kapcsolót lenyomva tartják, max 6 sec) – váltás (a kapcsoló helyzete minden aktiválásnál).

 

Alkalmazások
 
• Háztartási gépek • Kültéri automaták / kerékpártárolók / ATM • Üzemanyag és elektromos töltőállomások • Tejipar • Élelmiszer-feldolgozás, vendéglátóipar • Vegy- olaj- és gázipar • Parkolók és tömegközlekedés • Repülőtér / repülőgépipar • Vészjelzők • Egészségipar és tiszta szobák • Vasúti és tömegközlekedés
 

 

IoT-fejlesztések támogatása az Endrich Cloud Database szolgáltatásával
Európa egyik vezető elektronikaialkatrész-forgalmazója által fejlesztett online szenzorhálózati infrastruktúra minden komponense a cég által képviselt gyártók alkatrészeiből épül fel.
Ilyen lesz a jövő gyára
Megnyitotta első kelet-európai innovációs bemutatóközpontját a Schneider Electric a plovdivi okosgyárban. A vállalat a régióban több, tevékenységében fontos szerepet betöltő létesítményt működtet, köztük a szigetszentmiklósi CEELogot, ami a közép-kelet-európai térséget kiszolgáló logisztikai központ.
Globális robbanás a távgyógyításban
Az elemzők korábban azt várták, hogy a globális e-egészségügyi piac 2022-re 308 milliárdosra nőhet, melyen belül a távorvoslást 37 milliárd eurós üzleti területként határozták meg.
Megkezdődött a kísérleti erőmű összeszerelése
Az Energiatudományi Kutatóközpont mérnökeinek és kutatóinak a részvételével megkezdődik a világ első erőműméretű fúziós kísérleti berendezésének összeszerelése.
A gyorsuló átalakulás válik majd az új normává
A Cisco nemrégiben két nemzetközi kutatást is végzett, amelyek az informatikai szakemberek és vezetők (CIO-k, CTO-k) által tapasztalt kihívásokat, valamint a nagymértékű digitális átalakuláshoz kapcsolódó technológiai stratégiákat, terveket térképezte fel.