Szerezzen biztosabb tudást az alakmérés területén!
Az alakmérési eredmények hibás értelmezése oda vezethet, hogy hibamentes munkadarabok a hulladékba vagy hibás munkadarabok a gyártásba kerülnek.

 

Ez végzetes és költséges minőségi hibákat eredményezhet. A minőségért felelős személyeknek ezért biztos tudásra van szükségük a mérési beállítások és folyamatok során. Ebben a különböző paraméterek meghatározó szerepet játszanak. Ezen a webináriumon az alapelvek és a meghatározó paraméterek az alak- és helyzettűrés területén könnyen érthető és egymásra épülő módon kerülnek kifejtésre.

 

 

A webes szeminárium elsősorban a tervezés, gyártás, munka-előkészítés, valamint a minőségbiztosítás és a tesztelés terén dolgozó munkatársaknak szól. Az online szeminárium két részből áll, amelyekre 2021. szeptember 16-án és 23-án 11:00 és 12:00 óra között kerül sor. Az alábbi témakörök várnak Önre:

 

  • A mérőrendszerek felépítése;
  • Az alakmérés-technika alapelvei;
  • Központozó módszer és szűrők;
  • Alakparaméterek;
  • Mérés menete.

 

 

Legyen naprakész az alakmérési technológia területén,

és regisztráljon most online szemináriumunkra!

(Nyitó képünk: illusztráció)

Kizárólag e-mobilitással foglalkozik a Schaeffler új szombathelyi gyára
Az új üzemben 15 ezer négyzetméteren folyik az elektromosmotor-alkatrészek- és rendszerek fenntartható gyártása.
A cégek többsége nehezen állna talpra egy kibertámadás után
A zsarolóvírusok jelentette állandó fenyegetés, valamint a feltörekvő technológiák, például a felhőalapú alkalmazások, a Kubernetes-tárolók és a mesterséges intelligencia használata számos adatvédelmi kihívást állít a vállalkozások elé.
Zöldülés előtt a világháló
A környezeti terhelés csökkentését célzó intézkedések a gazdaság és a mindennapi élet legtöbb területén állandó témává váltak az elmúlt években. 2025-re az informatikai szektor számára is a fenntarthatóság kérdésköre lesz az egyik legfontosabb prioritás.
Jövőorientált energetikai automatizáció
Az alacsony szén-dioxid kibocsátású energiatermelésre történő átállás nagy kihívások elé állítja az energiaipart: a célok eléréséhez nem lesz elegendő az erőművek és alállomások automatizálása és folyamatos felügyelete.
A beléptetőkártyás munkaidő-nyilvántartás adatvédelmi alapszabályai
A COVID-19 jelentős változást hozott az irodahasználati szokásokban, melynek következtében hosszabb távon az úgynevezett hibrid munkavégzés hódíthat teret. De felmerülhet a kérdés, hogy miként tartható be, hogyan ellenőrizhető az irodai jelenlét egy ilyen rendszerben.