PLM a felhőben?!
Az innovációra nyitott vállalatok számára létrehozott Teamcenter X a Siemens termékéletciklus-menedzsment (PLM) terén szerzett több évtizedes tapasztalataira épül.

 

Ennek megfelelően lehetővé teszi a különböző méretű vállalatok számára a gyors üzembe helyezést az egyszerűsített, előre konfigurált felhőmegoldásokkal. Azonnali hozzáférést biztosít a felhőalapú SaaS PLM megoldáshoz, amely támogatja a különböző területek együttműködéséből származó digitális ikert. A Teamcenter X alapvetően egy Teamcenter és még annál sokkal több.

Azonnal használható PLM megoldás

Ezzel a lehetőséggel az ügyfelek azonnal birtokba vehető PLM-et kapnak, hogy ki tudják használni a termékéletciklus-kezelés adta előnyöket. A Siemens biztosítja a PLM környezetet, beleértve az üzemeltetést, karbantartást és frissítést. Ez a megoldás bármely vállalat számára elérhető bármely iparágban figyelembe véve a méretgazdaságosságot. Az évek során több ezer PLM telepítésből származó tapasztalatokat egyszerűsített, előre konfigurált SaaS megoldásokba csomagolva, beépített know-how-val kerül az ügyfél használatába.

 

 

Felhőszoftver, amely cégével együtt növekszik

A Teamcenter X az Ön üzleti igényeinek növekedésével együtt nőhet, dönthet úgy, hogy további megoldásokat ad hozzá, amelyek megfelelnek vállalkozása üzleti igényeinek. Az ügyfelek személyre szabathatják Teamcenter X környezetüket, ha további olyan megoldásokat választanak a TcX portfólióból, mint a Projekt ütemezés vagy a Termék konfigurátor. Mivel a Teamcenter X az egy továbbfejlesztett Teamcenter, így támogatja a teljes digitális ikert, az elektromos-, mechanikus- és szoftveres alkatrészek kezelését egyetlen, több területet átfogó darabjegyzékben.

 

 

Modern felhőplatform

A Teamcenter X modern felhőszoftverre épül, a Mendix Low-Code Platform ipari komponenseinek felhasználásával. Ez a kapcsolat lehetővé teszi az ügyfelek számára a felhőalapú mikroszolgáltatások kihasználását és az új alkalmazások gyors beüzemelését. Felhőalapú, jövőbe mutató és olyan legújabb technológiákat használ, mint a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML), hogy segítse intelligensebb munkavégzésben az ügyfeleket. A felhőalapú PLM használatával az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat annak köszönhetően, hogy védettek az adatvesztés és a biztonsági kockázatokkal szemben. A hagyományos informatikai hiányosságok, amelyek lassíthatják vagy korlátozhatják a hozzáférést és a növekedést, a Teamcenter X segítségével többé nem jelentenek problémát.

A PLM előnyei

A Teamcenter X ideális kiindulópont azoknak a vállalatoknak, amelyek saját kezükbe akarják venni az irányítást a termékadatok és folyamatok felett. A világ vezető számítógéppel támogatott tervezőeszközökkel (CAD) és az alkalmazás életciklus menedzsmentet (ALM) biztosító Polarion X-szel való integrációnak köszönhetően a Teamcenter X több területet átfogó darabjegyzéket (BOM) hoz létre, hogy a teljes digitális iker láthatóvá váljon.

Teamcenter X a legjobb gyakorlatnak megfelelő munkafolyamatokkal van előre konfigurálva, hogy racionalizálja és automatizálja az olyan ismétlődő folyamatokat, mint a tervkiadás, változáskezelés, ami nem csak a mérnökök, hanem a döntéshozók számára is fontos a termék életciklusa során. A Teamcenter X javítja az egyes folyamatokhoz tartozó ciklusidőt, költségmegtakarítást és nyereségességet eredményez a használata. Az ügyfelek előre kalkulálhatják a költségeket és a termékinnovációra összpontosíthatnak, míg a Siemens elvégzi a Teamcenter X üzemeltetésének napi feladatát.

 

 

Jövőálló PLM, modern felhőszoftver

Ez a modern felhőszoftver megnyitja az utat a vállalatok számára, hogy bekapcsolódjanak termékéletciklus-menedzsmentbe és gyorsan megtérüljön a befektetésük. Az előre konfigurált csomagok több évtizedes iparági szakértelemmel segít a Teamcenter X ügyfeleinek abban, hogy elérjék digitális vállalati és innovációs céljaikat, és sikeresek legyenek a piacon. A tapasztalat és a technológia erőteljes kombinációja összpontosul ebben a PLM megoldásban. A Teamcenter X, a Teamcenter evolúciója, ahol a ma találkozik a holnappal.

Webinárok a Siemens DIS felhőalapú és Teamcenter megoldásairól

Nem kell az interneten megtalálható tengernyi információ közül kibogarászgatni az értékeset, mert az Enterprise Group – PLM üzletága webinársorozatot indít termékéletciklus-menedzsment témakörben. A háromrészes sorozat állomásai érinteni fogják a felhőalapú lehetőségeket, de szó lesz a vállalkozásoknál letelepíthető hosszútávú megoldásokról is.

További információ és regisztráció a webinárokra: ide kattintva érhető el.
Űrtechnológiai központ épül Martonvásáron
A Remred Kft. 10 milliárd forintos befektetésből felépülő technológiai központja komplett kisműholdak és az azokat működtető rendszerek gyártását, összeszerelését, integrációját és tesztelését végzik majd.
Egy megfogó, amely többre képes, mint gondolná
Az új PGL-plus-P egy rugalmas és robusztus megfogó, amelyet mindenekelőtt a megnövelt biztonsági szint emel a versenytársak fölé. A pneumatikus megfogó az első a világon, amelynek a biztonságos szorítóerő-fenntartó rendszere is tanúsított.
Így lehet sikeres a digitális átállás az iparvállalatoknál
Az ipari vállalkozások 94 százaléka szerint a digitális átalakulás nagy hatással lesz a működésükre a következő 2-3 évben, ugyanakkor 55 százalékuk még mindig csak részben felkészült a hatékony digitalizációra.
Új kiberbiztonsági megoldás ipari infrastruktúrák védelmére
Az ABB Ability Cyber Security Workplace (CSWP) megoldása úgy fokozza a kritikus ipari infrastruktúra védelmét, hogy az ABB-től és a harmadik féltől származó biztonsági megoldásokat egyetlen egyszerű, átfogó digitális platformba vonja össze.
Az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is akadályozza
A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat.