Nemzetközi konferencia a digitális transzformációról
2021. június 16-17. között kerül sor a nemzetközi Virtual Sensors & IIoT: Manufacturing + Automation + Robotics, EMEA & UK konferenciára.

 

A rendezvényen az Endrich GmbH a saját magyar fejlesztésű E-IoT teszt infrastruktúrán keresztül igyekszik bizonyítani az IoT területén megszerzett szakértelmét és az alkatrészellátásban betöltött fontos szerepét. Minderről Kiss Zoltán, a cég exportigazgatója beszél a virtuális konferencia regisztrált résztvevőinek. A előadók névsora magas képzettségű nemzetközi szakemberekből áll, és olyan világcégek senior döntéshozóit vonultatja fel és vonzza, mint a VW,  Audi, Whirlpool, Airbus, Tata Steel és sok más nagyvállalat!

Ezek a szakemberek mind a cégeik digitális transzformációján dolgoznak, ehhez keresnek és kínálnak szenzor és IoT megoldásokat az innováció, a technológia, az Ipar 4.0, az okos gyártás, az adattudományok, és az automatizálás területén. Amennyiben érdekli a konferencia, az Endrich most lehetőséget biztosít az angol nyelvű előadássorozaton való részvételre, az alábbi linken való regisztráció és az ingyenes vendégrészvételt biztosító voucher segítségével.

Regisztráció : https://transformindustry.com/events/sensors-iiot-manufacturing-automation-robotics-emea-uk/ticket-options/

100% -os kedvezmény kupon : ENDRICH100

Az autonóm robotok piacán erősíti pozícióját a Bosch Rexroth
A német technológiai vállalat egyre meghatározóbb szereplő az Ipar 4.0 világának térnyerését jelző és egyre markánsabb növekedést elérő autonóm mobil robotok (AMR) piacán. Ezt a tényt az utóbbi időszak két meghatározó eseménye is alátámasztja.
A jövő hálózata épül a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban
A micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások.
Egyre messzebb kell menni a munkaerőért
Magyarországon évről-évre növekszik az üres álláshelyek száma, ami bizonyos szektorokban már a 2020-as járványhelyzet idején is kritikus szintet ért el.
Friss diploma mellé jól jön a prémium Solid Edge
Az elmúlt években több felmérés, cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a pályakezdő mérnökök milyen kihívásokkal néznek szembe a tanulmányaik befejezését követően.
Megszüntetik az A-, és a B-osztályú Mercedesek gyártását
A Handelsblatt német üzleti lap bennfentesekre hivatkozó beszámolója szerint a Mercedes-Benz csoport döntött a középkategóriás autókból álló kínálatának szűkítéséről.