Miniatűr DC/DC konvertercsalád a Monsuntól
Új technológiai platformjára építve, a Mornsun bemutatja a K78xxMT500R4 szabályozott DC/DC konvertercsaládját, amely a gyártótól már megszokott kimagasló teljesítménye és elektromos paraméterei mellé kompakt SMD tokozást kapott.

 

A gyártó a felgyorsított termékfejlesztési és miniatürizálási stratégiája eredményeként az új innovatív SiP (System in Package) architektúrának köszönhetően különösen kompakt, megbízható és versenyképes termékekkel bővítheti kínálatát. A lábkiosztástól függően az eszköz pozitív vagy negatív kimeneti feszültséget biztosít 3.3V – 15V tartományban, a bemeneti feszültség széles tartományú, nominális értéke 24V vagy 12V, mely körül széles, akár 8:1 tartományban képes működni.

 

 

Azáltal, hogy az eszköz pozitív és negatív kimenetet is tud szolgáltatni, inertéként is használható. Alkalmazásához minimális külső komponens szükséges.

 

 

A család különlegessége a 6 kivezetésű DFN tokozás, ami a maga 9.0 x 7.0 x 3.1 méretével 63%-kal kisebb helyet foglal a PCB-n, térfogata pedig mindössze 86%-a kompatibilis Mornsun modulokéval. Az új család a magas, akár 92% hatásfokának köszönhetően nagy hatásfokú terhelés közeli (Point-of-load – POL) tápegységekként való alkalmazáshoz és berendezésekhez ajánlott.

 

 

Cikkünk az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH közreműködésével készült. További információk, termékminták igénylése esetén keresse az Endrich Bauelemente GmbH budapesti irodájában Veresegyházy Zsoltot.
Értékesítési iroda: H-1191 Budapest, Corvin krt. 7-13.
E-mail: hungary@endrich.com
Web:  www.endrich.hu/erdeklodes

 

A digitális gazdaság gyors növekedését hozta a járványhelyzet
Majdnem kétszer olyan gyorsan nőtt Kelet-Közép-Európában a digitális gazdaság a pandémia első öt hónapjában, mint az elmúlt két évben – olvasható a McKinsey legfrissebb elemzésében.
The Super Engineer - játékkal népszerűsítenék a természettudományokat
Tény, hogy ma még a fizika, a kémia, a matematika, a biológia, vagy az informatika nem azok közé a tantárgyak közé tartozik, amelyeket a diákok többsége a kedvencek között említ.
Új, Androidon terjedő kémprogramot fedeztek fel
Ismét kiderült, mennyire fontos, hogy a felhasználók minden platformon használjanak megbízható és hiteles védelmi szoftvert.
Milyen a digitálisan felkészült vállalkozó?
Egyre jellemzőbb, hogy az interneten keresünk szakembert, szerelőt, akitől fokozottabb, elsősorban a megbízhatóságáról tanúskodó digitális jelenlétet várunk el – derül ki az NRC legújabb, a Telekom számára készített reprezentatív felméréséből.
A legfontosabb adatkezelési irányelvek járvány idején
A koronavírus járvány meglehetősen átírta a mindennapokat olyan új intézkedések bevezetésével és fenntartásával, amelyek a munkavállalók egészségének védelmét, és ezen keresztül a vírus terjedésének megakadályozását szolgálják.