Merre tovább, magyar ipar? – Vegyen részt felmérésünkben!

Olvasóink segítségét kérjük, hogy megtudjuk, hogyan hat a koronavírus járvány a magyar fémiparra. Név nélküli online kérdőívünk kitöltésével Ön is megtudhatja, hogyan teljesít cége a hasonló vállalkozásokhoz képest. A kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe.

A kérdőívet kitöltők ingyenesen megkapják a felmérés eredményeit.

A válaszadás önkéntes. A felmérés anonim módon történik és a kitöltő személye semmilyen módon nem azonosítható be.

Segítő együttműködését és válaszait előre is nagyon köszönjük!

Akár néhány órára csökkenhet a fejlesztéshez szükséges idő
A Continental és az NVIDIA egy, az NVIDIA DGX számítógépekre épülő nagyteljesítményű klasztert hozott létre, hogy gyorsítsa az önvezető megoldások fejlesztését.
Mesterséges intelligencia a szállítmányozásban
A legnagyobb hazai magántulajdonú logisztikai szolgáltató, a Trans-Sped 2019-ben csaknem 1 milliárd forinttal növelte árbevételét, amelyből jelentős összeget különített el fejlesztésekre és beruházásokra.
Hálózatba kapcsolt gyártás
Az Ipar 4.0 akár 25 százalékkal is növelheti a termelékenységet egyes termelési helyszíneken. Emellett a hálózatba kapcsolt megoldások biztosítják a gyártás átláthatóságát és rugalmasságát, valamint a megbízható üzemelést.
Még több adatközponti fejlesztés jön
2023-ban akár már 125 milliárd dollárt is szánhatnak erre a célra. Ezek az eszközök a vállalkozások és egyéni felhasználók tömegeit szolgálják ki, ezért kulcsfontosságú a folyamatos működés és a megfelelő biztonság.
Kiemelt szemponttá válik az informatikai biztonság
A digitális oktatás biztonságosságán túl a munkaerőpiac is megköveteli a felsőoktatásban tanulók kibervédelmi tájékozottságát.