Merre tovább, magyar ipar? – Vegyen részt felmérésünkben!

Olvasóink segítségét kérjük, hogy megtudjuk, hogyan hat a koronavírus járvány a magyar fémiparra. Név nélküli online kérdőívünk kitöltésével Ön is megtudhatja, hogyan teljesít cége a hasonló vállalkozásokhoz képest. A kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe.

A kérdőívet kitöltők ingyenesen megkapják a felmérés eredményeit.

A válaszadás önkéntes. A felmérés anonim módon történik és a kitöltő személye semmilyen módon nem azonosítható be.

Segítő együttműködését és válaszait előre is nagyon köszönjük!

Electrosub - nice to connect you
Az idén szeptember 28-30. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Electrosub Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat.
Időtálló nagyvállalati mobilmenedzsment-megoldás egyetlen forrásból
Elsősorban a nagyvállalatok életét könnyíti meg az egyszerűen használható, Google Cloudban, finn szerveren futó HMD Enable Pro szolgáltatás.
Versenyképes gyártási ökoszisztéma jött létre
Lezárult a SZTAKI 2016. november 1. és 2021. január 29. között zajló Ipar 4.0. kutatási és innovációs kiválósági központ projektje.
Futballanalitika a felhőben
A Premier League az Oracle-lel együttműködve tovább növeli az egyes mérkőzések izgalmát az új meccsstatisztikák által, melyek mélyebb rálátást nyújtanak a pályán élőben zajló eseményekre.
Ötmillió euróra pályázhatnak a magyar gyártóipari vállalkozások
Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet gyártástechnológiai innovációkat támogató szervezete, a hazánkban is jelenlévő EIT Manufacturing idén is elindítja regionális innovációs programját, a RIS-t (Regional Innovation Scheme).