Megújult az Aventics webáruháza
A portálon keresztül gyorsan, egyszerűen lehet információhoz jutni a termékekkel kapcsolatban, ráadásul a rendelés is villámgyorssá válik.

 

A vevők igényeihez szabva megújult az Aventics Pneumatika Webáruház, amely Magyarországon kínál számos lehetőséget az ügyfeleknek. Segítségével könnyebben lehet a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkhoz hozzájutni – legyen szó műszaki adatokról vagy kezelési útmutatókról –, és a rendelési folyamat is egyszerűbb, gyorsabb lett a világos, könnyen befogadható felületnek köszönhetően. Az újítás során a „myAVENTICS” funkció is elérhetővé vált, amely segítségével áttekinthető a rendelés, a szállítás pedig nyomon követhető, sőt a vele kapcsolatos összes okirat is letölthető lesz.

Az Aventics a webáruház kialakításakor fokozottan ügyelt arra, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, így a gyártó cégekét, a gépépítőkét és a kereskedelmi partnerekét is az ipari automatizálás, a haszongépjárművek, az élelmiszeripar, a vasúti technológia, az élettudományok, az energetika és a hajózás területén egyaránt. „A legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk. Innovatív portálunkon egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a számukra megfelelő megoldást” – mondja Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetősége

Az Aventics az új portálnak köszönhetően elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran rendkívül egyedi megoldásokat keresnek. „Digitális portálunkkal kiváló szolgáltatást nyújtunk éjjel-nappal, amelynek intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik – teszi hozzá Andreas Hart. – A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál, ami megkönnyíti számukra az együttműködést. Éppen ezeket a személyre szabott ajánlatokat bővítjük a jövőben is.”

Az Aventics 2018 júniusának végéig Magyarország mellett Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban és Lengyelországban is új webáruházat nyit. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják az oldalt. Az új portál 2018 őszétől Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

Áprilisban ismét országos CAD és CAM verseny diákok részére!
Az Enterprise Group PLM üzletág filozófiájának szerves része, valamint szakértő csapatának kiemelt célja a gépészeti tanulmányokat folytató diákok felé irányuló tehetséggondozás. Ennek a tevékenységnek keretében az Enterprise Group közép- és felsőoktatási intézményekkel alakít ki együttműködési rendszereket, melyek magukba foglalják a diákok számára szervezett egyedi képzéseket, előadásokat és szakmai gyakorlati lehetőséget.
Ne csak a kibertámadásoktól védjük adatainkat!
Az adatközpont fizikai környezetének állapota kritikus fontosságú
Prediktív karbantartási könyvtár az állásidő csökkentéséhez
A mesterséges intelligencián alapuló megoldások az egyedi berendezések vezérlőjén keresztül gyűjtik össze, elemzik és használják fel az adatokat, hogy meghosszabbítsák a berendezés élettartamát, és a leállások megelőzése érdekében észleljék a hibákat.
Új AEC-Q200 minősítésű SMD tuning fork (hangvilla): CM315H
A CM315H 32.768 kHz-es SMD tuning fork bemutatásával a Citizen Finedevice a CM315-ös hangvillacsaládját az AEC-Q200 automotív szabványnak megfelelő termékkel bővítette.
Mesterséges intelligencia: 4 ezer MI szakértő 2021-re
A Bosch Csoport Stuttgarti központjában Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának elnöke ismertette a következő évek legfontosabb fejlesztési irányait.