Megújult az Aventics webáruháza
A portálon keresztül gyorsan, egyszerűen lehet információhoz jutni a termékekkel kapcsolatban, ráadásul a rendelés is villámgyorssá válik.

 

A vevők igényeihez szabva megújult az Aventics Pneumatika Webáruház, amely Magyarországon kínál számos lehetőséget az ügyfeleknek. Segítségével könnyebben lehet a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkhoz hozzájutni – legyen szó műszaki adatokról vagy kezelési útmutatókról –, és a rendelési folyamat is egyszerűbb, gyorsabb lett a világos, könnyen befogadható felületnek köszönhetően. Az újítás során a „myAVENTICS” funkció is elérhetővé vált, amely segítségével áttekinthető a rendelés, a szállítás pedig nyomon követhető, sőt a vele kapcsolatos összes okirat is letölthető lesz.

Az Aventics a webáruház kialakításakor fokozottan ügyelt arra, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, így a gyártó cégekét, a gépépítőkét és a kereskedelmi partnerekét is az ipari automatizálás, a haszongépjárművek, az élelmiszeripar, a vasúti technológia, az élettudományok, az energetika és a hajózás területén egyaránt. „A legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk. Innovatív portálunkon egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a számukra megfelelő megoldást” – mondja Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetősége

Az Aventics az új portálnak köszönhetően elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran rendkívül egyedi megoldásokat keresnek. „Digitális portálunkkal kiváló szolgáltatást nyújtunk éjjel-nappal, amelynek intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik – teszi hozzá Andreas Hart. – A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál, ami megkönnyíti számukra az együttműködést. Éppen ezeket a személyre szabott ajánlatokat bővítjük a jövőben is.”

Az Aventics 2018 júniusának végéig Magyarország mellett Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban és Lengyelországban is új webáruházat nyit. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják az oldalt. Az új portál 2018 őszétől Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

Digitális platformot fejleszt a Knorr-Bremse
A projekt célja olyan IoT megoldás fejlesztése és üzemeltetése, amelynek segítségével a gyártóvállalatok sikeresen megvalósíthatják folyamataik vertikális és horizontális integrációját.
Ajándék kulcsok a gépi képalkotó és azonosító termékekhez
A Cognex kedvező áron kínált gyártásautomatizálási megoldásai segítik a vállalatokat termékeik minőségének javításában, a termelési hibák kiküszöbölésében, valamint a gyártási költségek csökkentésében.
A jövő vezérlőközpontja
A DynaGridCenter projekt keretében a Siemens a tudomány és a kutatás területén aktív partnerekkel együttműködve fejlesztette ki az elektromos hálózati vezérlőközpontok következő generációját.
Ipari érintőképernyős táblaszámítógépek új generációja
Mára ezek az eszközök egy magasabb fejlettségi fokra jutva már nem csak okoskijelzőként, hanem – egyes vezérlési feladatok átvételével – önálló központi egységként is használhatók.
Műszaki webáruház integrálása a beszerzési folyamatokba
Az ipari e-beszerzések – hasonlóan a hazai kiskereskedelmi vásárlásokhoz –, exponenciális növekedést mutatnak, legyen szó az átlagos kosárértékről, a cégek nettó forgalmáról vagy éppen az elektronikus beszerzést preferáló munkatársak számáról.