Megújult az Aventics webáruháza
A portálon keresztül gyorsan, egyszerűen lehet információhoz jutni a termékekkel kapcsolatban, ráadásul a rendelés is villámgyorssá válik.

 

A vevők igényeihez szabva megújult az Aventics Pneumatika Webáruház, amely Magyarországon kínál számos lehetőséget az ügyfeleknek. Segítségével könnyebben lehet a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkhoz hozzájutni – legyen szó műszaki adatokról vagy kezelési útmutatókról –, és a rendelési folyamat is egyszerűbb, gyorsabb lett a világos, könnyen befogadható felületnek köszönhetően. Az újítás során a „myAVENTICS” funkció is elérhetővé vált, amely segítségével áttekinthető a rendelés, a szállítás pedig nyomon követhető, sőt a vele kapcsolatos összes okirat is letölthető lesz.

Az Aventics a webáruház kialakításakor fokozottan ügyelt arra, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, így a gyártó cégekét, a gépépítőkét és a kereskedelmi partnerekét is az ipari automatizálás, a haszongépjárművek, az élelmiszeripar, a vasúti technológia, az élettudományok, az energetika és a hajózás területén egyaránt. „A legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk. Innovatív portálunkon egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a számukra megfelelő megoldást” – mondja Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetősége

Az Aventics az új portálnak köszönhetően elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran rendkívül egyedi megoldásokat keresnek. „Digitális portálunkkal kiváló szolgáltatást nyújtunk éjjel-nappal, amelynek intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik – teszi hozzá Andreas Hart. – A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál, ami megkönnyíti számukra az együttműködést. Éppen ezeket a személyre szabott ajánlatokat bővítjük a jövőben is.”

Az Aventics 2018 júniusának végéig Magyarország mellett Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban és Lengyelországban is új webáruházat nyit. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják az oldalt. Az új portál 2018 őszétől Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

Önvezető autó, robotdoktor? Jöhet!
A magyarok több mint fele számít arra, hogy az önvezető autók széles körben elérhetők lesznek; a megkérdezettek 72 százaléka szívesen vásárolna mesterséges intelligencia által vezetett járművet a jövőben.
A hálózatosodás lesz a jövő gyárának "gőzgépe"?
Európában szinte nem létezik magára valamit is adó iparvállalat, melynek ne lenne saját elgondolása az ipar 4.0 néven emlegetett negyedik ipari forradalomról.
A vállalatoknak mindennél fontosabb az IT biztonság
Az Oracle legújabb, technológiai trendeket vizsgáló felmérése szerint az üzleti vezetők az adatvédelmet tekintik elsődleges, a közeljövőben megoldandó ügyüknek minden más nagyszabású IT fejlesztéssel szemben.
Mesterséges intelligencia ellenőrzi a távvezeték-hálózatot
A mesterséges intelligenciát gyakorlatilag bárminek a felismerésére be lehet tanítani. Ha kell, az elektromos távvezetékek részegységeit, hibáit is megtalálja. Az E.ON-nak pedig pont erre van szüksége.
Lézeres érzékelők nagy pontosságú méréséhez
Az új optoNCDT 1750LL lézeres szenzor fémes és strukturált felületek nagy pontosságú távolságmérésére alkalmazható.