Megújult az Aventics webáruháza
A portálon keresztül gyorsan, egyszerűen lehet információhoz jutni a termékekkel kapcsolatban, ráadásul a rendelés is villámgyorssá válik.

 

A vevők igényeihez szabva megújult az Aventics Pneumatika Webáruház, amely Magyarországon kínál számos lehetőséget az ügyfeleknek. Segítségével könnyebben lehet a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkhoz hozzájutni – legyen szó műszaki adatokról vagy kezelési útmutatókról –, és a rendelési folyamat is egyszerűbb, gyorsabb lett a világos, könnyen befogadható felületnek köszönhetően. Az újítás során a „myAVENTICS” funkció is elérhetővé vált, amely segítségével áttekinthető a rendelés, a szállítás pedig nyomon követhető, sőt a vele kapcsolatos összes okirat is letölthető lesz.

Az Aventics a webáruház kialakításakor fokozottan ügyelt arra, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, így a gyártó cégekét, a gépépítőkét és a kereskedelmi partnerekét is az ipari automatizálás, a haszongépjárművek, az élelmiszeripar, a vasúti technológia, az élettudományok, az energetika és a hajózás területén egyaránt. „A legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk. Innovatív portálunkon egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a számukra megfelelő megoldást” – mondja Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetősége

Az Aventics az új portálnak köszönhetően elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran rendkívül egyedi megoldásokat keresnek. „Digitális portálunkkal kiváló szolgáltatást nyújtunk éjjel-nappal, amelynek intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik – teszi hozzá Andreas Hart. – A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál, ami megkönnyíti számukra az együttműködést. Éppen ezeket a személyre szabott ajánlatokat bővítjük a jövőben is.”

Az Aventics 2018 júniusának végéig Magyarország mellett Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban és Lengyelországban is új webáruházat nyit. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják az oldalt. Az új portál 2018 őszétől Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

Öt év alatt 12 milliárd dollárra nőhet a globális kollaboratív robotikai iparág
A Nemzetközi Robotikai Szövetség (IFR) a kollaboratív robotokat a legfontosabb technológiai trendek közé sorolja, melyek a jövőben nagyban meghatározzák majd a piacot.
Energiagazdálkodás digitális megoldásokkal
Lüdenscheidi telephelyén mutatta meg az ABB, hogyan lehet a fenntartható energiafelhasználásra való átállást digitális energiagazdálkodással sikerre vinni.
Nagyot alkottak a titkok magyar szakértői
Az i4p egyedülálló megoldása többszereplős kriptográfiai technológiát is alkalmaz, amellyel megvalósítható az üzleti életben szükséges legmagasabb szintű adatvédelem.
Évente fél deci olajat is belélegezhet egy CNC gépkezelő
A hazai gyárak levegőjének olajköd-tartalmára vonatkozó magyar szabályozási határérték 16-szorosan meghaladja az egészségkárosítás szintjét, és többszöröse a más európai országokban érvényes normáknak - hívja fel a figyelmet a Gold Communications közleménye.
Mindennapi technológiai eszközök és ami mögöttük van
Szinte már természetesnek vesszük, hogy a technológiai eszközök körül vesznek minket, de sok esetben bele sem gondolunk, hogyan működnek.