Készítse fel gyárát a holnap kihívásaira!
Vegyen részt egy egyedülálló eseményen, ahol megismerheti, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megvalósítani az ipari automatizálást és az Ipar 4.0 technológiákat, amelyek felkészítik vállalatát a valós kihívásokra!

 

Az intelligens gyártás olyan, amely teljes mértékben kihasználja az erőforrásokat, biztosítja a termelés folyamatosságát és állandóan gyűjti az adatokat, ami a döntéshozatal és az előrejelzési igények alapja.

  • Lehetséges-e úgy módosítani a működő gyártósorokat, hogy azok intelligensebbek / okosabbak legyenek? 
  • Hogyan segíthet a technológia a körülmények megfigyelésében, a folyamatok optimalizálásában és a hálózati kommunikáció javításában a maximális termelési hatékonyság érdekében?
  • Az innovációba történő befektetés elősegíti a versenyképesség fenntartását és a gyár hatékonyságának növelését? Ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje a változtatásoknak?

 

 

Egy kétnapos online konferencia során ezekre, és sok más kérdésre fogunk válaszolni, amelyek az ipari automatizálás területén kínálnak megoldásokat. 

Látogassa meg platformunkat, olvassa el az anyagokat és február 18-19-én tekintse meg az esettanulmányokat és előadásokat! Vegye igénybe az ingyenes online műszaki és tervezési tanácsadás előnyeit, vagy igényeljen személyes megkeresést a cége telephelyén.

 

Kövessen minket!

 

Közelharc az informatikusokért
ha olyan szektort keresünk, amely a pandémiás időszakban is szédítő sebességgel bővült, valószínűleg az informatikai terület kerülne ki abszolút győztesként.
Magyar startup is fejlesztheti az európai nagyvárosok távhő rendszereit
A hőtárolást, fázisváltós megoldásukkal forradalmasító magyar startup, a HeatVentors a megújuló energetikai fejlesztések megvalósítását támogató EIT InnoEnergy égisze alatt új, a nagyvárosi távhőellátást modernizáló és azt karbonsemlegessé tevő technológiai megoldást dolgozott ki.
DC feszültségátalakító – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
Minden elektronikus eszköz megfelelő áramforrást igényel. A legtöbb esetben egyszerűen bedugjuk a dugót az aljzatba.
Az intelligens és fenntartható gyártás hálózatépítést igényel
A járvány ellenére folyamatosan növekszik az ipari hálózatok forgalma – az ipari hálózatok piaci részesedése 2021-ben a HMS Networks szerint.
Ingyenes felületmérési szemináriumokat indít az Accretech
Az Accretech különböző témájú online szemináriumokat kínál az ipari méréstechnika területén. Az ingyenes online szemináriumok egyaránt szólnak kezdőknek és szakértőknek.