Intelligens kamerákkal egyszerűbb a kódolvasás és az ellenőrzés
Az Omron nagy teljesítményű, intelligens kamerái egyszerűsítik a feladatokat azáltal, hogy a kódolvasást és a vizuális ellenőrzést egyetlen, kompakt eszközben ötvözik.

 

Mivel a V/F400 és V/F300 sorozatba tartozó kamerákban egyszerre több funkció ötvöződik, így alacsonyabb a hardverköltség és minimálisra csökkennek az üzembe helyezéshez és karbantartáshoz szükséges munkafeladatok. Az olyan, nagy teljesítményű technológiák, mint az opcionális folyadéklencsés autofókusz és a nagy felbontású, 5 megapixeles színes kamera kivételes pontosságot biztosítanak, ugyanakkor nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé a gyártósorok kialakításában.

A csúcskategóriás autofókusz technológia biztosítja, hogy a kamera megbízhatóan ellenőrzi a különböző méretű, alakú vagy különböző ellenőrzési megoldást igénylő termékeket. Emellett az Omron fejlett X-Mode algoritmusai bármilyen kódot képesek leolvasni bármilyen felületen, beleértve az ívelt, fényes vagy egyéb módon texturált anyagokat is, így minimálisra csökken az állásidő és zökkenőmentessé válik a gyártási folyamat.

 

 

A V/F400 és a V/F300 sorozat kamerái kompakt méretüknek köszönhetően könnyen beépíthetők korlátozott hellyel rendelkező berendezésekbe, vagy felszerelhetők kisebb méretű robotokra. A sorozat a nagyobb rugalmasság érdekében kommunikációs interfészek széles választékát támogatja, beleértve az Ethernet/IP és PROFINET opciókat.

Hogyan érdemes télen közlekedni elektromos autóval?
Tévhit, hogy csak azoknak éri meg télen is elektromos autóval közlekedni, akik fűtött garázsban tartják járműveiket. Míg egy elektromos autó motorjának hatásfoka meghaladhatja a 90 százalékot, egy hagyományosé ritkán több 40 százaléknál.
Ember-robot együttműködés a gyártásban
Az együttműködő robotok számos előnnyel rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és programozhatók, kompakt méretűek, és nem kell biztonsági kerítést építeni köréjük.
Az adatmegosztás új korszaka
Jó a cégeknek, jó a fogyasztóknak: a bevételszerzés új lehetőségét hozzák az új, megbízható adatmegosztási és adatvédelmi technológiák.
Ideális digitális platform kis- és középvállalatoknak
Tömegesen helyezik át üzletmenetüket a magyar kis- és középvállalatok az online platformokra, de sok buktatóval szembesülnek a gyakorlatban.
Betör a munkahelyekre a metaverzum
Míg tavaly másfél billió dollárt költöttek a cégek a digitális transzformációra világszerte, előrejelzések szerint ebben az évben 1.800 milliárd, 2025-ben pedig már 2.800 milliárd dollárnál állhat meg a számláló.