Adagolás-technikai újdonságok a Dispensing Expón
Ami bevált, azon ne változtass: ez a gondolt húzódik meg a tavalyi nagyon sikeres Dispensing Expo megismétlése mögött. Október 26-án újra megnyílnak a ViscoTec kiállításának virtuális kapui, amelyre a szervezők idén izgalmas és tartalmas programmal készülnek. A rendezvényre ingyenesen lehet regisztrálni.

 

A három napon keresztül sugárzott élő rendezvény olyan partnerek bevonásával jött létre, mint a Vieweg, az Intertronics, a TQ Systems, az IPTE, az Aumann, illetve a Bausch+Ströbel. Az október 26-án kezdődő rendezvényre a https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/ oldalon lehet regisztrálni. A ViscoTec minden regisztráció után 5 euró hozzájárulást nyújt a https://www.naturefund.de/en/ partnerhez.

 

 

A látogatók összesen négy zónában találnak majd előadásokat az adagoló alkalmazások széles skálájában, többek között az e-mobilitás, a repülőgépipar, az elektronika, a 3D nyomtatás, stb. területeiben. A rendezvény ezenkívül vezetett virtuális túrát is szervez a látogatóknak.

 

 

A négy kiállítócsarnok a következőket tartalmazza:

Kiállítás: itt találhatók azok az iparágak, amelyekben a ViscoTec adagolási megoldásokat használják – beleértve az izgalmas alkalmazási példákat.

Termékek: a csarnokot a ViscoTec portfólió alapján osztják fel. A különböző standokon a termékcsoportok – 1 komponensű adagoló, 2 komponensű adagoló, 3D nyomtatófejek, kezelő és ürítő rendszerek stb. – találhatók meg a termékekkel kapcsolatos információkkal, videókkal és fotókkal.

Előadóterem: Itt tartják majd az eladásokat. A témákkal kapcsolatos információk: https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/.

Partnerek: a Dispensing Expo látogatóinak lehetősége lesz találkozni a ViscoTec partnereivel Ebben a teremben tudhatunk meg többet a sikeres együttműködésről és a közös projektekről!

Valamennyi előadás az esemény után letölthető lesz a ViscoTec honlapjáról. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan angol nyelven zajlik. A kiállításra már lehet regisztrálni: dispensing-expo.viscotec.de

Kizárólag e-mobilitással foglalkozik a Schaeffler új szombathelyi gyára
Az új üzemben 15 ezer négyzetméteren folyik az elektromosmotor-alkatrészek- és rendszerek fenntartható gyártása.
A cégek többsége nehezen állna talpra egy kibertámadás után
A zsarolóvírusok jelentette állandó fenyegetés, valamint a feltörekvő technológiák, például a felhőalapú alkalmazások, a Kubernetes-tárolók és a mesterséges intelligencia használata számos adatvédelmi kihívást állít a vállalkozások elé.
Zöldülés előtt a világháló
A környezeti terhelés csökkentését célzó intézkedések a gazdaság és a mindennapi élet legtöbb területén állandó témává váltak az elmúlt években. 2025-re az informatikai szektor számára is a fenntarthatóság kérdésköre lesz az egyik legfontosabb prioritás.
Jövőorientált energetikai automatizáció
Az alacsony szén-dioxid kibocsátású energiatermelésre történő átállás nagy kihívások elé állítja az energiaipart: a célok eléréséhez nem lesz elegendő az erőművek és alállomások automatizálása és folyamatos felügyelete.
A beléptetőkártyás munkaidő-nyilvántartás adatvédelmi alapszabályai
A COVID-19 jelentős változást hozott az irodahasználati szokásokban, melynek következtében hosszabb távon az úgynevezett hibrid munkavégzés hódíthat teret. De felmerülhet a kérdés, hogy miként tartható be, hogyan ellenőrizhető az irodai jelenlét egy ilyen rendszerben.